Как да предложим брак с пръстен от мойсант?

Как да предложим брак с пръстен от мойсант?Най-важно е да знаете, че не може да направите предложение с мойсанит (мойсенит) по същия начин, по който бихте могли да го направите с диамантен пръстен. Диамантите са норма и са очаквани. Това означава, че ако вашата потенциална годеница не е очаквала да получи мойсанит, разбирайки това, тя може да се разочарова. Това е решение, което трябва да вземете заедно.

Трябва да подготвите своята любима

Ако обмисляте да купите на своята бъдеща годеница годежен пръстен с мойсенит, с който да и направите предложение, първо трябва да говорите с жената преди това. Не казвам, че трябва да и кажете след като сте предложили, а преди това. Да, това би могло да отвее в известна степен изненадата и романтиката, но правейки така, това ще избегне потенциалния удар в скалата, с който вашия брак може да започне в противен случай.

За да избегнете развалянето на изненадата, опитайте се по някакъв ваш начин ловко да подхвърлите в разговора нещо, което да е свързано с този тип бижута. Така без да казвате на момичето направо за какво става дума, вие ще знаете какво точно е нейното отношение към пръстените с мойсанит и ще избегнете развалянето на момента, разочарованието и така нататък. Добре е ако имате някоя приятелка, на която да споделите, че мислите да купите годежен пръстен с мойсанит и да я попитате какво мисли тя по въпроса.

Щастливия край

Ако се уверите преди това, че вашата приятелка наистина ще реагира добре на това, че носи пръстен с мойсанит а не с диамант, може да очаквате един прекрасен завършек на тази история. Добре е да се вземе информирано решение, защото диамантът не превъзхожда мойсанитът с друго, освен с цена. И ако вашата любима е готова да преглътне факта че носи пръстен не за 5000 долара а за например 400 тогава изобщо няма смисъл да му мислите.

Имайте предвид, че много често пръстените с диамант, които се предлагат на по-достъпни цени имат някои недостатъци и не притежават необходимия блясък. За сметка на това, от бижуто с мойсанит може да се очаква абсолютно съвършенство, защото то се създава в лабораторна среда, където недостатъци са недопустими. Ефектът със сигурност ще е дори по-добър.