Twitter подобрява сигурността в приложенията за Andorid и iOS

Twitter подобрява сигурността в приложенията за Andorid и iOS

Twitter нанесе удар по всички хакери по света с новият ъпдейт на приложенията за Andorid и iOS. Ако досега не сте ги изпитали на гърба си, то поне някой от приятелите ви е имал проблеми с профила си в Twitter заради хакерски атаки.

Последният ъпдейт е насочен към още по-сигурно логване във вашият профил, което ви позволява да ограничите външният достъп до списъка с ваши последователи.

Досега, потребителите имаха нужда от телефонен номер, за да минат през процеса за удостоверяване и сигурност, а вече ще имате нужда и достъп до интернет, за да потвърдите допълнителни детайли директно през приложението.

Изискването на тези допълнителни детайли ще се появяват на вашето устройство и ще показват приблизително местонахождение, от където е направен опит за логване в профила ви. Ако видите непозната или странна локация, ще имате пълен контрол да блокирате или не този опит за влизане.

Twitter също така ще подобри опциите за търсене, като ще излизат и социални връзки и галерии със снимки в резултатите, които могат да се показват в Instagram изглед. В iOS можете да разглеждате същият стил галерия, и да видите всички снимки, които потребител е публикувал от удобно за него място в Twitter.