С Cobra Tag никога повече няма да губите ключовете си!!!

Cobra Tag

Дразните ли се когато захвърлите ключовете си в някой ъгъл, след което хвърлите нещо върху тях и след това нямат намиране? О, да! Това обаче няма да се случва след като се сдобиете с устройството и съответно приложението Cobra Tag.

Cobra Tag е вид сензор, който се закача към ключодържателя, портмонето или каквато и да е важна за вас вещ, която се страхувате да не загубите. За да работи, трябва да си изтеглите и съответното приложение за телефона. Може да се настрои така, че сензора или телефона да издават звуков сигнал когато се отдалечат един от друг. Те са свързани помежду си посредством BlueTooth технология.

Cobra Tag действа и в обратната посока т.е, ако запилеете телефона си някъде натискате бутона върху сензора и телефона ви започва да издава звуков сигнал. Найс а?

В допълнение, джаджата може да записва GPS локации и време от деня в които двете части са били разделени и да изпраща тази информация към предефиниран лист от контакти по e-mail, SMS или дори да се свърже с Facebook или Twitter акаунт.

Не може да се отрече, че джаджата би влязла в употреба на всеки от нас, стига да сме готови да дадем 59$ за това.