Предимства на вертикалните фризери

вертикален фризер

Чрез този специален раздел, онлайн магазин Най-изгодно ви дава директен достъп до разнообразие от вертикални фризери на водещи европейски производители. Цените на уредите при нас са отново едни от най-ниските, които ще откриете в цялата страна. Фризерите ни са идеално решение за всеки дом и всеки търговски обект, предлагащ храна в дълбоко замразено състояние.

Решението да закупите не какъв да е фризер, а вертикален, е много разумно. На първо място уредите с вертикално разположена конструкция пестят от наличното пространство. За разлика от раклите, те залагат на височината, за сметка на ширината, отнемаща от жилищната площ. Дори домовете с по-малка квадратура ще намерят място за фризера, в който ще съхраняват хранителните си запаси.

Ако трябва да говорим за предимствата на нашите фризери вертикални, то те не са никак малко. Предлагаме продукцията на утвърдени имена в хладилната индустрия, сред които: Liebherr, Bosch, Prolux, Snaige, Ariston и Indesit. Заложихме на тези производители не случайно. Те са лидери, разработващи иновативни технологии, предназначени да подарят пълен комфорт и безгрижие на ползвателя.

Фризерът ви вече ще прави много повече неща, отколкото своя предшественик от преди десетина година. Конкретно изделията с марка Liebherr са символ на интелигентното управление на замразяване на различните видове хранителни продукти. Дизайнът на вътрешното им отделение е разработен така, че да се увеличи значително полезния обем на фризерната част.

Специално внимание заслужава интелигентното управление на работните процеси. Фризерите на немската компания използват технологията MagicEye с LCD и графичен дисплей за проследяване на температурата и управление на електрониката. Впечатление прави и революционната система за контрол – HomeDialogSystem.

Тъй като една от честите причини за влошаване качествата на храната и повишаване на енергийните разходи е отворената врата, немските разработчици са се постарали да намерят адекватно решение на този проблем при своите вертикални фризери. Аларменият сигнал за отворена врата е наличен и в хладилниците на марката.

Знаем, че за всяка домакиня размразяването и почистването на фризера е едно от най-неприятните домакински задължения. С уредите, представени в изящната ни колекция това няма да ви се налага. Всички те използват специална технология на замразяване с постоянна вентилация в цялото фризерно отделение, така че образуването на лед по стените да бъде избегнато. Такава е NoFrost технологията на друг немски гигант – Bosch.

Минималният разход на електрическа енергия е характеристика, с която може да се похвали всеки наш вертикален фризер. Всички модели са от енергиен клас А+ и А++, което означава, че сметките ви за електричество няма да се повишат драстично, само защото държите да имате винаги под ръка месо, зеленчуци и сладолед за своето семейство.

Заслужава си да инвестирате в страхотен вертикален фризер от серията Hotpoint Ariston, който само ние ще ви предложим на толкова изгодна цена. С полезен обем от 222 литра, годишната му консумация на електроенергия е едва 287 kWh. Сериозен принос за понижения енергиен разход на фризерите ни има внимателния подбор на климатичния клас на всеки отделен модел.

Фризер с вертикално разположение, предоставен от нас, ви дава гаранция за дългосрочно и безпроблемно използване. Със здравата си и устойчива на корозия и петна метална и иноксова конструкция, уредите ще запазят елегантната си визия за един доста дълъг период от време. Ще ви предложим и достатъчно на брой фризери с вертикална позиция за вграждане, отговарящи по размер на стандартните за страната ни монтажни отвори.