Фризери Либхер – цени

цени на фризери Либхер

Фризерите Либхер се предлагат на едни от най-добрите цени на пазара. Независимо дали търсите вертикален модел, или пък сте насочили вниманието си към уред за вграждане, или пък търсите от моделите тип ракла, Либхер ще ви изненада много приятно с атрактивните цени на своите предложения.

Вертикални фризери Либхер

Цените на фризери Либхер се движат в много широки граници. Обикновено най-евтините модели могат да се закупят за около 400 лева, като съвсем естествено към цената влиза и доставката до вашия дом. Сред по-скъпите модели можете да откриете и такива за около 1100 – 1200 лева.

Обикновено един от главните фактори, които определят цената на фризерите е тяхната големина. Съответно по-евтините имат значително по-малък капацитет, докато уредите от по-високия ценови диапазон са много по-обемисти и могат да поберат наистина впечатляващи количества.

Разбира се, предлагат се и продукти на още по-високи цени. Тук става въпрос за професионалните фризери, които са от типа витрина и обикновено се използват в търговските обекти. Те често се предлагат за около 2000 – 3000 лева и имат прозрачни врати.

Фризери за вграждане

Фризерите за вграждане Либхер съвсем очаквано се предлагат на сравнително по-високи цени от останалите модели. За разлика от вертикалните фризери, при които цените започват от под 400 лева, то при фризерите за вграждане цените тръгват от доста по-впечатляващите 900 – 950 лева.

За по-ниска цена от тази е трудно да се говори, дори и ако става дума за фризер със съвсем малки размери. По-скъпите модели лесно достигат до 1800 – 1900 лева. Тук също както и при вертикалните фризери цената е тясно свързана с големината на уреда. Колкото по-голям е той, толкова по-скъпо ще ви струва да го притежавате. Очевидна е разликата с вертикалните модели.

Така например, докато най-скъпите вертикални модели вървят по около 1200 лева, при фризерите Либхер за вграждане цената автоматично скача с около 600 или 700 лева само заради това, че уред се вгражда. Предимството при тези уреди винаги е естетиката. Те при всички положения се сливат като хамелеон с околната среда в кухнята оставайки незабележими без значение от дизайна на помещението.

Tип ракла

Ако говорим за цени на фризери Либхер от тип ракла, трябва да споделим, че тук се движат в сравнително доста тесен диапазон. За разлика от моделите за вграждане и вертикалните свободно стоящи фризери на немската марка, фризерите от тип ракла на Либхер се движат най-често в интервала 800 – 1200 лева.

Както виждате, тази разлика е далеч по-малка между най-достъпните и най-скъпите модели в сравнение с фризерите от други модели. Особеното при този тип фризери е, че те най-често заемат по-голямо пространство, което не ги прави много търсени за малки жилища.

За сметка на това са доста привлекателни за големи апартаменти и за домове, в които живеят по-големи многочислени семейства. Този тип фризери имат голям капацитет да съхраняват продукти и обикновено позволяват да съхранявате дори и по-обемиста продукция, което би могло да бъде доста трудно при класическите фризери.

Без конкуренция в цените…

Това са едни от най-бюджетните решения на пазара защото цените на фризери Либхер са без конкуренция. Когато става дума за покупка на хладилна техника, експерти винаги препоръчват да се разгледат преди всичко продуктите на Либхер, както и тези на още две или три други марки, защото вероятността да откриете точно това, от което се нуждаете е приблизително 100%.