Предимства на модерния хладилник Либхер

С развитието на модерните технологии дори хладилниците станаха разумни устройства с много по-голяма функционалност. Разбира се, всички производители на битова техника се възползват от последните разработки в науката и електрониката, но не всяка марка успява така добре да съчетае дизайн и ефективност на уреда, каквито можем да видим в един комбиниран хладилник Либхер от най-новите модели на марката. Ето и основните предимства на охладителната техника Либхер.

Made in Bulgaria

Много хора предпочитат да закупят хладилник Liebherr, слязъл от поточните линии на фабрика в Германия, но реално разлика в качеството на немските уреди и тези, произведени у нас няма. Това, което е различно при хладилниците, изработени в българския филиал на концерна е единствено цената, а тя е изцяло в полза на родния потребител.

Уредите, произведени в нашата страна се предлагат на по-ниски цени, като това е валидно дори за луксозните модели. В тяхната цена не е калкулиран транспортът и митническите такси, които оскъпяват вносната техника. В същото време и в Германия и в България хладилниците се произвеждат по единен стандарт, а тестовете се правят по идентичен начин, така че всеки уред ви гарантира високо немско качество.

Дълготрайна и безпроблемна работа

Марката Либхер е запазила доброто си име, благодарение на високото качество на уредите, които предлага. Всеки собственик на хладилник Либхер може да ви увери, че при правилна експлоатация авариите и повредите се срещат много по-рядко, отколкото при уредите на масово разпространените марки. Това е така, защото се проявява прословутата немска педантичност при избора на материали и при изработката. Можете да бъдете уверени, че всяка стъпка от технологичния процес е спазена перфектно, а това ви гарантира дълга и безпроблемна работа на хладилника.

Разнообразие от модели

Всеки ден в техническия отдел на компанията се разработват нови модели хладилници, които предстои да бъдат пуснати на пазара. Либхер предлага толкова голям асортимент от модели, че трудно ще се намери домакинство, което да не познае своя хладилник Либхер. Вариациите при големината и разположението на вътрешните отделения са безброй и това важи както за комбинираните фризер-хладилници, така и за самостоятелните уреди с горна камера. Имате право на избор и относно визията на своя хладилник, както и по отношение посоката на отваряне на вратата.

Здравословно съхранение на храната

Иновативните разработки са се превърнали в синоним на германската марка. Всяка нова технология, която може да улесни потребителя или да подобри начина, по който се съхранява храната е прилагана на практика при създаването на всеки нов модел. No Frost, Smart Frost и Bio Fresh са все технологии, използвани в хладилник Либхер. Те позволяват поддържане на високо ниво на хигиена във вътрешното отделение и в същото време гарантират максимално съхранение на полезните вещества в храната. Здравословното хранене се е превърнало в приоритет на компанията и присъства като идея във всяка нова разработка.