Нови модели Asus лаптопи

На пазара за мобилни компютри изборът е огромен. В първият магазин, в който влезете ви заливат (преносно) десетки видове хардуерни устройства изработени от световни марки, коя от коя реално по-добри. Повечето са известни на всички нас, но някои все още имат време да се докажат. Една от компаниите, които предлагат комбинацията от лаптопи с добро качество на атрактивна цена е Asus.

лаптопи Asus - нови модели

Компютър, изработен от тайванската фирма е идеалното решение да се сдобиете с мощна машина на добра цена, която да бъде винаги под ръка за някоя спешна работа или пък друга. Компанията е в топ 10 на азиатския пазар, но освен това държи добри позиции на американския и европейския пазар. Това е достатъчна гаранция за качеството на продуктите, както и за избора на клиентите.

Asus предлага на IT аудиторията мобилни продукти, подходящи за различни дейности – от мобилни телефони до таблети. Ултра тънките нетбуци например са изработени с подходящи параметри и компоненти за по-лека работа. Удобни са за носене в раница (дори от малки деца) или в дамска чанта (от дами) и са идеални за използване докато си пиете кафето в мола или пътувате в метрото, с автобуса или автомобила си. 

По-мощните устройства от групата на мобилните са интерактивните страхотни лаптопи. Според предпочитанията, те могат да бъдат леки ако са предназначени за употреба на не толкова тежки програми, но обикновено са предпочитани устройствата с по-висок клас параметри, които са създадени за по-тежка работа, за графични програми, анализи, чертежи или за тежки игри. Тяхното тегло според вградените компоненти може да е завишено, но напоследък има много нови предложения, които също са невероятно леки.

Компанията Asus е производител също така на графични карти, допълнителни компютърни компоненти и компютърни охлаждащи системи, които успява успешно да интегрира в предлаганите лаптопи и други системи от подобен клас. С името на производителя могат да се намерят различни по тип и мощност продукти подходящи както за ежедневието, така реално и за работа с по-тежки програми или интерактивни игри. Доказването и е траело няколко години, но всички нейни потребители вече знаят реално какво да очакват от нея и за това е толкова успешна. Качеството определя лоялните клиенти, които сега, без да се замислят купуват артикулите и.