Asus ROG – лидерът в гейминг средите

лаптоп за игри Asus ROG
Asus ROG е специфична серия лаптопи, специално създадена за геймърите. Много компании работят специално с тях и поръчват измежду богатата гама лаптопи за игри Asus ROG. Купувайки си такъв лаптоп, геймърът си гарантира качество и висока производителност, безпроблемно подкарване на най-новите и най-мощни игри, които са на пазара към момента.
Има определена методика за изграждането на една конфигурация от тази серия геймърски лаптопи. ROG Certified e програма, която ползва различни хардуерни компоненти, като памети, охлаждане, кутии и тн, които се тестват продължително и при одобряване от страна на компанията получават въпросният сертификат и стават част от гамата лаптопи Asus ROG.
ROG е съкращение от republic of gamers, която е специална серия Asus ROG, създадена и насочена специално към най-запалените гейм маниаци. Те изискват от себе си да предоставят на клиентите си най-добрите гейминг изживявания, за което работят с доказани партньори, сертифицирани и тествани продукти и държат на най-високото качество.
Серията лаптопи Asus ROG си партнира с едни от световните лидери в производството на компютърен хардуер.
Тъй като въпросните лаптопи за игри попадат във високия ценови клас, изискванията и очакванията на клиентите им са завишени и някак е съвсем нормално те да очакват много високи резултати от своите машини. Партньорството на Asus ROG с Nvidia дава гаранция за добра производителност на видео картите и позволява изживяването от играта е да е много реалистично и запомнящо се.
Истината е, че на българския пазар без проблем може да се намерят тези серии геймърски лаптопи, тъй като продуктите са качествени и се търсят широко от потребителите. В последните години се забелязват добри резултати в продажбите на тази серия и клиентите постоянно се увеличават. Отзивите са добри и все повече хора търсят тези продукти, които им гарантират най-високо качество на гейминга. Ценовият диапазон варира между 1700 и 3900 лв в зависимост от машината и годината на производство.