Либхер България – отличават ли се уредите произведени у нас?

Liebherr в България

Искате да си закупите хладилник от Либхер, но ви безпокои, че уредите са произведени в България? Искаме да ви успокоим, че в това има само поводи за радост и абсолютно нищо, което да ви безпокои в това.

Произведените в България хладилници на 100% покриват абсолютно всички критерии, които има всеки един уред произведен в Германия. Ето няколко сравнения, които могат да ви успокоят, че хладилникът от Либхер България по нищо не се отличава от всеки друг хладилник със същата марка.

Материали

Хладилниците произведени от Либхер България категорично не се отличават по отношение на материалите от останалите хладилници със същата марка, които обаче се произведени на други места. Либхер България използва съвсем същите материали и части за създаването на прочутите си хладилници. Независимо дали уредът се създава в България или в Германия, неговите части не се отличават по абсолютно нищо.

Контрол

Когато става дума за контрол, тук имаме предвид именно този контрол, който се оказва в създаването на един уред от самото начало до пускането му на пазара. Това е една от най-важните особености, които гарантират високото качество и отличния резултат в края.

Именно поради строгия контрол немските уреди се характеризират с високо качество на материалите и функционалността. Именно, че контролът върху производствения процес е това, което прави хладилниците на Либхер България най-добрите на пазара.

Макар и произведени в нашата страна, те преминават всички проверки, през които преминават и произведените в Германия уреди, като при това контролът се осъществява от най-добрите експерти в бранша.

Параметри

Хладилниците произведени от Либхер България определено не се отличават по произведените на друго място уреди по отношение на параметрите. Те имат същата функционалност, същите възможности и разбира се същия капацитет. Казано на разбираем език, тези уреди са създадени по един и същ ешалон и не се различават и на милиметър. 

Предимството да се произвеждат тук
За разлика от много други марки хладилници, които се предлагат на българския пазар, но се произвеждат в друга страна, Либхер България не внася уредите си от другия край на Европа, а ги създава тук, на местна почва. Това за някои може да звучи разочароващо, защото те желаят немският им хладилник да бъде произведен в Германия, но в този случай това е по-скоро едно много голямо предимство, защото на произведените тук уреди не се налага да преминават хиляди километри за да достигнат до нашата страна, просто защото те са произведени тук.

Това спестява вероятността да възникне повреда по пътя. Не е тайна, че уредите от този тип са доста чувствителни и не са особено мобилни, което създава още една предпоставка да се създават тук на място.