Хладилници Либхер – 4 погрешни мнения

либхер мнения

Много често чуваме какви ли не небивалици за дадена марка и за нейните продукти. Либхер не прави изключение. В обществото витаят какви ли не твърдения, които много често са резултат от мнението на напълно некомпетентни хора, които просто се опитват да намерят отговора, правейки нелепи предположения. Ето четири мнения за хладилник Либхер, които всеки е чувал и в които няма нищо верно.

1. Хладилници Либхер се произвеждат в Германия

Истината е съвсем различна. Всъщност Либхер действително е немска марка, но хладилниците в реални условия се произвеждат в България. Причината за това е, че подобно на много други марки, които имат добре развит пазар в дадена страна, Либхер се радва на широка популярност в България.

По тази причина прави своите уреди по-достъпни за местните потребители като ги произвежда на родна земя и така се спестяват големи суми пари за транспорт. Разбира се, тук в България хладилниците подлежат на същия качествен контрол, на който подлежат и когато са произведени в Германия.

2. Хладилници Либхер предлагат само евтини модели

Това е едно много погрешно сред често срещаните мнения за хладилници Либхер. Действително, марката има доста бюджетни предложения, които са наистина неустоими като цена. Това обаче е и голяма заблуда, защото създава усещането, че уредите са много евтини като цяло, а всъщност марката предлага и много луксозни предложения.

Така например, можете да намерите уреди, които са създадени за вграждане, или имат повече екстри, или по-голям капацитет , или по-нестандартен дизайн. Тези уреди могат да струват хиляди левове и изобщо не могат да се нарекат евтини.

3. По-скъпите уреди се развалят по-рядко

Това е сред най-големите заблуди в света на хладилниците. Тук искаме да кажем, че тази заблуда не се отнася само до мненията за хладилници Либхер, но и за всички други марки.

Хората считат, че колкото по-скъп е един уред, толкова по-дълъг живот ще има той. Това е абсолютно неверно.

Всъщност, колкото по-скъпо е един уред, толкова повече допълнителни екстри има той. Това означава, че в него са включени и толкова повече допълнителни системи, които да поддържат всички тези функции.

Това означава, че е възможно дори обратното – по-скъпия уред има повече функции и е по-сложно устроен, като съответно при него има по-голям риск от евентуална неизправност.

4. Експлоатацията не е от значение за здравето на уреда

Едно от погрешните мнения за хладилници Либхер е, че както и да го използвате и третирате, уредът винаги ще работи изрядно и това е задължително.

Всъщност, подобно на всяка друга марка хладилници, Либхер си има някои изисквания за правилна експлоатация и при купуването на уреда вие трябва да сте добре запознати с тях за да не се сблъсквате с проблеми.