Какво ни обещават хладилници Либхер?

Логото на хладилници Либхер е ‘’Качество, Дизайн, Иновации’’ и това е основното, към което марката се придържа при създаването на всеки свой нов модел. Техните фризери и хладилници са сред най-предпочитаните от европейския потребител, именно, поради причините, изброени, като лого на компанията. Всеки иска качество, красив и функционален дизайн и най-вече иновации, които да улеснят максимално живота на забързания съвременен човек.

Качество

Хладилниците с марка Либхер са действително едни от най-качествените уреди на пазара. Прословутата германска прецизност се проявява в изработката на всеки уред, по най-безспорния начин. Всеки детайл е изпипан перфектно, материалите са с най-добро качество, а техническите компоненти се отличават със здравина, гарантираща един много дълъг работен живот на уреда.

Когато говорим за качество на фризери и хладилници Liebherr, трябва да вземем предвид както външния облик на уредите, така и материалите, използвани във вътрешните отделения. Вашият Либхер ще бъде напълно защитен от ръжда и надраскване, особено ако е от моделите, изработени от неръждаема стомана, а отделните прегради, изработени от нечупливо матирано стъкло издържат на огромно натоварване.

Дизайн

Дизайнът на един хладилник Либхер е това, което го отличава от всички останали уреди, които ще срещнете в магазина. Макар и със семпла класическа визия, някои модели умеят винаги да смайват с нещо нетрадиционно, оригинално и забележително. Дизайнът на един уред е първото нещо, което привлича погледа на потенциалния купувач и от Либхер го знаят и затова работят усилено в тази посока.

Дизайнерският почерк при хладилници Либхер се забелязва както във външния облик на уреда, така и в разпределението на вътрешните отделения. Дизайнерският екип на компанията се е постарал да предложи, не само стилна и изтънчена визия, но и функционалност, която ще улесни максимално хората в ежедневната им употреба на хладилника.

Иновации

Иновативните технологии са това, което направи марката Либхер прочута във всички точки на света. Днес хората не търсят просто хладилник, а един различен уред, който ще подобри съхранението на храната, като запази изцяло полезните микроелементи, съдържащи се в нея. Иновациите на Либхер, не само удължават срока на съхранение на най-масово консумираните храни, но и улесняват поддръжката и почистването на уреда.

Иновативните технологии, предлагани от хладилници Либхер са това, което прави клиентите доволни. Благодарение на системата Bio Fresh плодовете и зеленчуците вече не изсъхват, запазват всички полезни хранителни вещества и ухаят приятно, сякаш са току-що откъснати от стеблото. No Frost системата, пък намалява драстично нуждата от често размразяване и почистване на домакинския уред, към който посягаме ежедневно.