Хладилници Либхер – повреди при доставка

доставка на хладилник Либхер

Една от най-неприятните ситуации, които могат да се случат при покупка на чисто нов модел от така популярните напоследък хладилници Либхер е току що закупеният уред да получи някаква повреда по време на доставката.

За съжаление, това понякога се случва, а когато това стане, ситуацията е много неприятна за всички – и за клиентите, които са инвестирали парите си и времето си, и за производителя, който страда заради наранения имидж на марката, и за търговската верига, която най-вероятно ще загуби от това, че ще трябва да ви позволи да замените вашия уред с друг. Изобщо, това е една много неблагоприятна ситуация, от която всички губят.

Как се случва това и кой има вина за случилото се при доставки на хладилници Либхер?

Понякога, за щастие в редки случаи, може да се случи вашият току що закупен нов уред, горд представител на хладилници Либхер, да бъде доставен от некомпетентни, небрежни или недобросъвестни доставчици.

Ако разгледате в интернет, бихте могли да попаднете дори на коментари, при които хора споделят, че техните прекрасни нови уреди, за които те са похарчили куп пари, са били доставени по погрешен начин, например легнали по гръб в превозното средство – нещо, което напълно противоречи на правилата за поставяне на уред при доставка.

Има ли вина производителите на хладилници Либхер в този случай?

При възникване на подобна ситуация много хора първосигнално бързат да излеят своите отрицателни емоции, изричайки негативни мнения по адрес на производителя и оплаквайки се от марката, обвинявайки всички нейни модели хладилници и всеки един отделен артикул. Хората инстинктивно правят това без да помислят, че е много вероятно повредата в техните хладилници Либхер да е възникнала много време след като уредът е напуснал производствения цех. Проблемът е, че хората започват да асоциират погрешно случилото се със самия бранд, а в същото време хладилници Либхер са едно от най-добрите имена в бранша.

Как да постъпим в случай, че са повредили вашия чисто нов хладилник Либхер при доставка?

Ако забележите повреда при току що закупени хладилници Либхер, най-добре е незабавно да потърсите съдействие от страна на търговския обект, от който сте закупили уреда, след което да поискате замяна с друг уред от същата марка или от друга, но на същата цена. Желателно е да настоявате вашият уред да бъде подменен, а не да бъде поправян. Това е некоректно от страна на магазина за хладилници, особено като се има предвид, че все още дори не сте ползвали своя хладилник Либхер.