Какво представляват хладилници Liebherr cp 3523?

Liebherr cp 3523

Съчетание между хладилник и фризер

Хладилниците от модел Liebherr cp 3523 са идеални за едно средно статистическо домакинство. Причината е, че при тях е постигнато идеално съчетание между хладилна и фризерна част. Двете от тях заемат съответно идеална пропорция от уреда за да се постигне максимално използване на вътрешното пространство. Освен това, двете части на Liebherr cp 3523 са достъпни през различни врати. Така не е необходимо да отваряте фризера освен ако не се нуждаете от нещо, което се намира в самия него. Това е много по-удобно и удачно в сравнение със смесените уреди, до които се достъпва от една врата.

Осветление на Liebherr cp 3523

Хладилниците от модел Liebherr cp 3523 предлагат за удобство на своите потребители високо качествено LED осветление. Благодарение на своето таванно разположение, то дава на ползвателя възможност ясно и лесно да вижда всичко дори и в най-вътрешните кътчета на уреда. Благодарение на стъклените етажерки, светлината без каквито и да било проблеми преминава през целия уред, достигайки до самото дъно на хладилното отделение. Бялата светлина дава възможност за по-ясно открояване на детайлите, което според експертите съкращава времето, което е необходимо на човек да открие това, което търси.

Вратата на Liebherr cp 3523

Вратата на модел хладилници Liebherr cp 3523 е специално разработена за да може да понесе много интензивно натоварване и постоянно отваряне и затваряне. Освен това тя е снабдена с много на брой отделения, които максимално да оптимизират хладилното пространство, давайки възможност да намерите достатъчно място за многобройните бутилки с безалкохолни, алкохол, сосове и други подобни на вратата на уреда.

Освен това, тя е устроена така, че да може адекватно и надеждно да понесе тежестта на поставените върху нея продукти, без това да наруши плавните и леки движения при отваряне и затваряне. Рафтовете за бутилки имат специални предпазни съоръжения, които да предпазят бутилките от накланяне и падане при отваряне на вратата на уреда.

Кутиите за плодове и зеленчуци на Liebherr cp 3523

Уредът Liebherr cp 3523 разполага с достатъчно големи кутии за плодове и зеленчуци, които са удобно разположение в долната част на хладилното отделение. Те могат да поберат прилично количество пресни плодове и зеленчуци и ще ви позволи да ги съхраните там свежи и годни за консумация за по-дълго време. Те са прозрачни, което позволява да имате известна видимост без да се налага да ровите в кутиите. Те са две на брой, така че ще можете да съхранявате там различни пресни продукти според вашата преценка.