Liebherr cp 4003 – най-важното на кратко

Liebherr cp 4003

Liebherr cp4003 е един от най-популярните хладилници, които се предлагат в момента. Той е описван като идеалният хладилник за всяко домакинство, защото предлага абсолютно всичко, от което можете да се нуждаете. Ако търсите удобство, задоволителни размери, икономичност, здравина и ефикасност, Liebherr cp 4003 ще ви предложи всичко това.

Супер цена…

С цена от около 800 лева средно, Liebherr cp 4003 се нарежда сред най-изгодните предложения на пазара за хладилници, поне в сравнение с всички останали уреди от други марки, които имат сходно качество и капацитет. Liebherr cp4003 е сред най-големите хладилници, които могат да се открият в този ценови клас, а качеството си заслужава всяка стотинка.

Притежава голям фризер…

Liebherr cp-4003 съчетава хладилник с фризер и това не е просто какъв да е фризер, а голямо отделение заемащо около 40% от площта на целия уред. Освен това фризерното отделение е оборудвано с три големи кутии с внушителен капацитет, които ще ви помогнат да държите различни храни отделно без да се смесват миризмите им.

Удобството на двете врати…

Liebherr cp 4003 предлага на своите собственици удобството да достъпват хладилното отделение и фризера от две различни врати. В дългосрочен план това може да се окаже не малък фактор за спестяване на електроенергия. При уредите с една врата не рядко се налага хладилникът да стои отворен само заради това, че ви трябва нещо от фризера.

Качествено осветление…

Liebherr cp 4003 предлага на своите собственици LED осветление от най-ново поколение, което с бялата си остра светлина прави изключително бързо и лесно за откриване всичко в хладилника. Светлината преминава много бързо и леко през рафтовете от стъкло и достига до най-долното отделение, в което се намират две големи кутии за пресни плодове и зеленчуци.

Голям капацитет…

Споменавайки кутиите за плодове и зеленчуци, няма как да не отбележим и това, че уредът Liebherr cp 4003 притежава изключително голям капацитет и вместимост. Дори вратата е създадена така, че да побере колкото се може повече продукти без да бъде проблем това, че ще я натоварите. Там има отделения за бутилки, на които можете да съхранявате алкохол и безалкохолни, яйца и какво ли още не. Рафтовете на вратата са създадени така, че да не изпадне някой напитка или хранителен продукт при отваряне.

Издръжливост…

Ако има две думи, с които да опишем най-точно Liebherr cp 4003, това са достъпен и издръжлив. Този тип уреди са много устойчиви на интензивно ползване и натоварване, а направата им предполага възможно най-малко повреди и възможно най-дълъг живот.