Какво трябва да знаем за Liebherr cp 4003?

Liebherr cp 4003

При избора на хладилник трябва да се мисли добре, защото все пак това не е уред който купуваме всеки ден. Хладилникът струва повече и всеки човек се надява, че закупеният от него уред може да издържи повече време. Ако и вие търсите нещо надеждно, тогава обърнете поглед към Liebherr cp 4003 и вижте какво предлага той:

Съчетава фризер и хладилник…

Liebherr cp 4003 съчетава фризер и хладилник две в едно и е изключително удобен и приятен за използване. Той има две отделни врати за фризера и за хладилното отделение, което улеснява експлоатацията. Ако искате да извадите нещо от фризера вече не е необходимо да държите хладилника отворен и да затопляте храните в него.

Не се разваля…

Е, това няма как да се гарантира на 100% от който и да било производител на хладилници, но все пак ако има модел, за който може да се каже, че като цяло не се разваля, то това е Liebherr cp 4003. Той работи изключително прецизно, като това няма как да не се отчете, особено предвид изключително ниския процент оплаквания дори и от най-незначителни повреди.

Гарантира дълга експлоатация…

Ако търсите уред, за който да сте спокойни, че ще можете да използвате много дълго време и че няма да ви се налага скоро да купувате друг, то Liebherr cp 4003 е вашият най-подходящ нов хладилник. Той може да работи без проблем 10, 20 или 30 години, като поддръжката по него е изключително елементарна и лесна.

Почиства се лесно…

Всички материали, които са използвани в изграждането на Liebherr cp 4003 са създадени и подбрани нарочно така, че да се почистват колкото е възможно по-лесно. Уредът е наистина много лесен за поддръжка както от вън, така и от вътре. И един съвет – когато почиствате не пропускайте и гумените уплътнения, защото именно тази част на всеки хладилник бива забравяна най-често, а това не е редно.

Не вдига шум…

Liebherr cp 4003 е един от най-тихите хладилници на пазара в момента. Той вдига шум от не повече от 38 децибела, което за хладилник е доста добре. Това го прави много тих и приятен съквартирант, който няма да ви вдига нервите с бръмчене и шумолене.

Размразява се ръчно…

За ръчното размразяване се твърди, че е по-предпочитано. То трябва да се прави един път в годината, а ако спре електрозахранването намиращият се във фризера лед ще позволи на хранителните продукти, които са замразени там, да издържат много по-дълго време, като според някои специалисти те могат да останат замръзнали до 48 часа, което си е своеобразен рекорд!