Хладилник Liebherr cp 3523

Хладилникът модел Liebherr cp 3523 е един изключително полезен и удобен за използване уред, който може да подобри живота на всяко българско домакинство. Уредът притежава редица достойнства, което го прави един от най-добрите хладилници на пазара в момента въобще.

Хладилник и фризер…

Уредът Liebherr cp 3523 е удобно съчетание между хладилник и фризер. Хладилната част леко превъзхожда по размери тази част, която е заета от фризер. С цел по-голямо удобство, фризерното пространство е разположено в по-ниската част на уреда, защото се предполага, че тя ще се използва значително по-малко. За да се постигне максимално облекчение при използване, двете части на уреда се достъпват от отделни врати. Така ако желаете да използвате фризера не е необходимо да отваряте вратата на целия хладилник и да губите част от охладения въздух навън.

Максимална оптимизация на пространството…

Хладилникът Liebherr 3523 предлага на потребителите максимална оптимизация на вътрешното пространство. Като започнем от различните поделения на фризера и стигнем до рафтовете на хладилника, вратата и кутиите за съхраняване на плодове, Liebherr cp 3523 е оптимизирал всеки сантиметър по начин, който позволява максимално добра вместимост.
Вратата…
Вратата на Liebherr cp 3523 е изработена така, че да бъде изключително здрава. Тя е устойчива на голямо натоварване, защото е преценено, че може да се наложи да понесе тежестта на много продукти, кутии с храна и бутилки. Освен това, вратата на Liebherr cp 3523 е много устойчива на амортизация, което прави уреда доста добър за продължителна експлоатация. Интелигентната система за отваряне и затваряне позволява да ползвате хладилника с леко плъзгащо движение, което само по себе си доставя удоволствие на потребителите.

LED осветление…

Хладилниците от модел Liebherr 3523 са отличен избор и поради някои допълнителни екстри и удобства. Така например, те притежават LED осветление, което предлага на потребителите възможно най-добра видимост във вътрешността на уреда, което прави ползването на този модел изключително облекчено у удобно. Специалната светлина позволява да се открие необходимото само с един бърз поглед, без да се налага да търсите твърде дълго, губейки от вече охладения въздух. Стъклените рафтове позволяват ярката LED светлина бързо и лесно да достига до всяка точка във вътрешността на уреда и да получавате оптимална видимост.

Лесен за поддържане…

Хладилникът от модел Liebherr cp 3523 е изключително лесен у удобен за поддържане чист. Той може са се поддържа в отлично състояние, тъй като всички вътрешни повърхности и уплътнения имат за цел да предложат максимално лесна, бърза и удобна поддръжка.

Предпазна система…

Хладилниците Liebherr cp 3523 предлагат предпазна система, която има за цел чрез звукова и светлинна сигнализация да ви напомни за това, че сте забравили вратата на уреда отворена и трябва да я затворите. Това е доста полезно особено за възрастни хора, деца и по-разсеяни личности, на които това се случва по-често. 

Размразяване…

Високо технологичната и интелигентна система за автоматично размразяване позволява да правите това с максимална лекота, бързина и удобство. Повърхностите позволяват това да става дори още по-бързо, а затова вече няма да е необходимо да губите по цял ден.

Идеалното решение…

Liebherr cp 3523 може да бъде определен като отличното решение за всяко домакинство, защото той представлява оптимално съчетание между всички качества, които могат да се очакват от един съвременен хладилник. Той е перфектен във всяко отношение, а големината му го прави подходящ както за малки, така и за по-големи жилища.