Хладилници Либхер – символ за качество

качествени хладилници Либхер

Удоволствието да си избереш качеството на хладилници Либхер

Хората отделят много повече време и внимание при избора на компютър или ай фон, а на битовите уреди гледат с леко пренебрежение, което е напълно необяснимо, тъй като един телефон или компютър обикновено се използва много по-кратко време, отколкото пералнята или хладилникът, например. Да, все повече хора си изкарват хляба на компютъра и телефона, което прави избора на техните параметри важен, но това не значи, че не трябва да отделяме същото внимание на битовата техника?

Какво гледат жените и мъжете при избора на хладилник?

Решението за покупка на нов хладилник Либхер обикновено се взема от домакинята на дома, понеже тя е тази, която го използва най-често. Жената знае как да избира уредите, които ѝ трябват ежедневно, като изучава внимателно техния дизайн – вътрешен и външен, големината на хладилното отделение, наличие/липса на фризер, брой на отделенията, включително тези на вратата и не на последно място системата за размразяване.

Ако хладилникът се избира от двойка, то мъжът е този, който ще обърне внимание на работните параметри, като консумация на електричесто – енергиен клас, брой на компресорите, нивото на шум и големината на самия уред. Хубавото при избора на хладилници Либхер е, че техните параметри могат да задоволят изискванията и на двамата члена на семейната двойка. Искате – красив хладилник? Имате го. Искате икономичен модел, който няма да товари излишно сметката за ток? Имате го. Искате безшумен модел? Заповядайте!

Може би единственото, което и мъжът и жената гледат внимателно, обикаляйки магазините за битова техника е цената на хладилника и тук отново хладилниците на Либхер предотвратяват семейните раздори. Цените на охлаждащите уреди на марката са добри. Под ‘’добри’’ разбирайте по-ниски от тези на по-популярните марки, като Whirpool ,LG и Bosh, като качеството и работните параметри на Либхер са напълно индентични с тези на изброените марки.

Какво трябва да търсим при избор на хладилник Либхер?

Визията, разбира се е първото, което ще ви накара да отделите повече време на един модел. Добре е дизайнът, големината и цветът на модела, с който ще се приберете у дома да отговарят на интериора на помещението, в което ще бъде поставен. Някак неудачно е да купите един огромен хладилник, който ще изпълни мъничката ви кухня, затова е добре да измерите предварително мястото, което ще отделите на хладилника и да се съобразите с тези параметри. Нека няма луфтове и излишни празнини, но нека не се налага да променяте цялата мебелировка, за да вмъкнете някак новия хладилник Либхер.

Консумацията на електрическа енергия е изключително важна подробност за всеки електрически уред, но нека не забравяме, че хладилникът се използва постоянно – да, дори през зимата. Моделите от енергиен клас А са малко по-скъпи от по-ниските класове, но с по-малките сметки за електричество, инвестицията се компенсира напълно.

Изберете комбиниран модел хладилник + фризер. В случай, че купувате уред за бита и няма да замразявате огромни количества храна, една фризерна част от 90 литра ще ви бъде напълно достатъчна. Ако изберете само хладилник ще се лишите от едно важно удобство, а няма да икономисате почти нищо, като място и разход на ел. енергия.

Избирайки хладилници Либхер, ще имате европейско качество на несъмнено по-ниска цена. Ще имате красив и функционален уред, който ще ви служи значително по-дълго от телефона, компютъра и телевизора и който ще ви донесе не по-малко удоволствие и приятни моменти.