Либхер хладилници – какви са предимствата на по-семплите модели?

семпъл хладилник Либхер

Отдавна е обществена тайна това, че по-семплите модели хладилници в редица случаи се развалят по-бавно, по-рядко и по-трудно, а ремонта струва по-малко и отнема по-кратко време. Това е универсално правило, което не зависи от марката хладилник, която сте избрали. Разбира се, ако имате нужда от допълнителните екстри и ако имате финансовата възможност да си го позволите, тогава би било разумно решение да инвестирате в по-сериозен модел, който притежава повече функции и възможности. 

Ако обаче сте на ограничен бюджет, тогава хладилниците от по-обикновените модели и по-ниски цени са за предпочитане. Тук сме дали за пример марката Либхер, защото през последните години Либхер хладилниците определено завладяха целия европейски пазар, разбивайки конкуренцията с високото качество и стандарти за работа.

– Семплите модели имат по-дълъг живот

Семплите модели при Либхер хладилниците често могат да имат по-дълъг живот от по-сложно устроените модели хладилници. Това важи и за всяка друга марка, защото колкото по-сложна е дадена техника, толкова повече опции за повреда съществуват.

– Семплите модели хладилници се ремонтират по-лесно

Либхер хладилниците се ремонтират сравнително лесно, но това е особено валидно за по-обикновените разновидности, които имат по-малко екстри. Освен това, при по-обикновените модели вероятността за възникване на повреда е по-ниска.

– Семплите модели се ремонтират по-евтино

Освен това, че при ремонт на по-обикновен модел Либхер хладилници ремонтът се осъществява по-лесно и за по-кратко време, те се поправят и за много по-ниска цена. Причината е, че един по-семпъл модел хладилник отнема на майстора по-малко време за ремонт, изисква по-малка инвестиция в части и материали и повредата се установява много по-бързо.

– Семплите модели са по-евтини

Либхер хладилниците поначало се предлагат на пазара на много изкушаващи и конкурентни цени, но при по-обикновените модели цената е толкова добра, че човек трудно може да устои на изкушението да си купи точно такъв хладилник.

– Семплите модели се ползват и поддържат по-лесно

Тук имаме предвид включително и поддържането на добра хигиена по отношение на самия уред. При по-малко усложнените модели Либхер хладилници понякога хората не прочитат инструкциите за ползване и така могат да допуснат грешки, които да доведат до евентуални повреди в бъдеще.

– Семплите модели ще ви оставят по-удовлетворени

Факт е, че хората инвестиращи в скъпи Либхер хладилници имат понякога нереалистично високи очаквания към техните уреди и всяко по-малко нещо ги вкарва в паника, независимо дали има реален проблем или не. Хората купуват най-скъпите модели с нагласата да ги ползват вечно, а това няма как да стане. Истината е, че един хладилник за 350 лева може да работи без проблем 20 години, а друг за 2000 да се развали например след 10.