Хладилници Либхер са номер едно в дизайна

Времената в които се обръщаше внимание само на възможностите на техниката отдавна са останали назад в миналото. Днес външният вид е от изключително голямо значение когато става дума за покупка на уреди за домакинството. Това, разбира се, се отнася в пълна сила и за много от предлаганите Либхер хладилници.

Някога изглеждащи съвсем еднакво, днес всеки един модел хладилник или фризер има свой собствен дизайн и своя индивидуалност, а разнообразието е внушително. Без значение как сте обзавели своя дом, със сигурност ще намерите модел хладилник Либхер, който да се връзва с интериора на жилището.

Днес хладилниците не са просто бял кухненски уред за съхраняване на храна. Те имат присъствие. Моделите на световно известната марка Либхер, която се занимава с производство на хладилници от 50-те години на 20-ти век, се отличават с най-различни стилове и цветове. Искате да имате в своя дом черен хладилник, защото ще се връзва с тъмните цветова на вашата кухня? Либхер хладилниците имат това, от което се нуждаете. Искате метали сиво за да придадете на жилището си по-футуристичен дизайн? Отново Либхер е на ваше разположение.

Търсите нещо в бежово или кафяво, защото искате кухнята ви да излъчва топлина и уют като идеалното място, на което да съберете цялото си семейство заедно? Отново хладилник Либхер предлага това, от което се нуждаете.

Има ли по-добри от Либхер?

Разбира се, всеки човек и потребител си има своите строго индивидуални предпочитания, а и различни впечатления. Факт е обаче това, че за голяма част от потребителите на хладилници у дома марката Либхер е ненадмината. За българския потребител това е обяснимо освен с всичко друго и с факта, че на родния пазар немската техника винаги се е ползвала с едно почти благоговеещо отношение от нашенеца.

Известен факт е, че българите масово разполагат с по-ограничени финанси за закупуване на техника у дома в сравнение с повечето страни в Западна Европа и по тази причина пословичната здравина на произведеното в Германия винаги е била на голяма почит. Най-новото поколение българи обаче е по-различно. При тях освен устойчивостта се наблюдава и високите изисквания към външния вид на стоките за бита, които купуват. И тук отново Либхер хладилниците се оказват първенец, защото печели сърцата на българите и като здравина, и като външни параметри.
стилен хладилник Либхер

До къде се простира дизайнерската креативност?

Бихме казали, че се простира доста на далеч. Либхер предлага удивителни решения за вградени хладилници и фризери. В този случай ще сте на 100% сигурни, че вашият хладилник ще съвпада напълно с интериора на вашия дом. Така например вградените хладилници и фризери биха могли да изглеждат като класически хладилник, който идеално допълва вашето кухненско обзавеждане, но съществуват и други опции, например да вградите хладилника под формата на шкаф. Интересното в този случай е, че дори и вашите гости няма да осъзнават, че това всъщност е хладилник Либхер, а ще го мислят за един от многото шкафове в кухнята.
Съществуват възможности да направите вашия Либхер хладилник да изглежда като гардероб с две или дори с три крила. Това е изключително симпатично и нестандартно дизайнерско решение, което само потвърждава до къде се простира креативността на Liebherr. С подобни модели вградени хладилници ще изненадате всеки ваш гост, а вашата кухня ще се лиши от студения и традиционно грубоват външен вид на класическия хладилник.