Ултра преносим лаптоп от Интел

Интел

Компанията Интел обяви още един лаптоп с тъч дисплей, а именно Inspiron 11 3000. Официално изтъкнатото предимство на този модел е, че е ултра преносим. Какво значи това?
Този лаптоп на първо място е с невероятно ниско тегло. Тежи само килограм и 430 грама, което го прави повече от перфектен за пренасяне където и да било.

Освен теглото, този нов модел се отличава с изключително стилен и малък дизайн. За пример, в затворено състояние, дебелината на корпуса му е съвсем малко над 21 милиметра, което ако вземете една линийка, ще видите колко в действителност е тънък този лаптоп.

Другото, което го прави ултра преносим е невероятната му батерия. Много малко са лаптопите, които могат да осигурят толкова време на работа, но от Интел се хвалят, че този лаптоп, с революционната си батерия е готов да Ви служи вярно по цели осем часа и половина без изобщо да е необходимо да „помирисва” контакт и зарядно устройство.

Звучи прекрасно, нали? Определено хората, ползващи лаптопи за работа, отдавна се надяват на някаква такава нова и революционна джаджа, която ще им спести ресурси по поддръжката и пренасянето и ще може да се ползва бързо, лесно и удобно, където и да сте.
Интел отново ни зарадваха с нещо ново и революционно, като чакаме още изненади от тях.