Кога да си купим ултра лаптоп?

Ултрабук

Ултрабуците, наричани още и ултра лаптопи са много изкушаваща технология, появила се сравнително скоро на пазара.

Те примамват своите клиенти с красив и стилен дизайн, внедрени върхови технологии в себе си и куп други причудливи и интересни функции, нетипични за повечето модели лаптопи.

Проблема е обаче, че са много по-скъпи от обикновените устройства. Но няма и друг начин, предвид това какво е вложено в разработката им.

Остава въпроса – кога да си купим ултра лаптоп?
Според нас е хубаво да изчакате известно време. Тази категория лаптопи се появи значително скоро, в края на 2011 година. Както знаем, в началото всички новосъздадени технологии са изключително скъпи.

Ако изчакате известно време, цената на избрания от Вас модел ултра лаптоп може да спадне значително и да го направи много по-достъпен за Вашия бюджет.

Ако пък парите за Вас не са проблем и просто желаете да имате най-новото, страхотно и мощно нещо излязло на пазара, то отново Ви съветваме да изчакате малко. Най-вероятно ще попитате защо? Е, отговора е сравнително прост – от тепърва навлязла технология, можем да очакваме много скоростни темпове на развитие.

Няма да се учудим дори само месец след покупката на такъв лаптоп, то той вече да бъде прекалено стар и маломощен спрямо новите технологии. Затова ако изчакате, то сигурно ще излезе някой нов и доста по-привлекателен модел от клас ултра лаптопи.