Samsung Galaxy Gear на по-ниска цена!

Ако 300 долара е висока цена за часовник, който показва входящите съобщения или пък брои стъпки ви, и парите, които трябва да похарчите са ви спирали да закупите Samsung Galaxy Gear, имаме добри новини . Умният часовник е вече на разположение в eBay само за 249,99 щатски долара с безплатна доставка до определени държави. Продавачът All4Cellular твърди, че намалените устройства са като нови и в перфектно състояние. Ако погледнем процентът положителни отзиви от клиенти, можем да му се доверим. 99 процента от хората са доволни от покупките си.

Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear разполага с 1.63-инчов Super AMOLED дисплей, поддържащ резолюция от 320 х 320 пиксела. Часовникът се задвижва от 800 MHz процесор, подпомаган от 512MB RAM. Джаджата може да ви показва на дисплея кратки нотификации за получени SMS-и, електронна поща и друга информация, ако бъде свързван с вашия смартфон.

Други характеристики на умния часовник включват 1.9 -мегапикселова камера с BSI сензор. Чрез нея можете да записвате видео с 720p резолюция. Под капака се крият още 4GB вградена памет за съхранение на данни, а също така и 314mAh батерия. Има опция за хендс-фрий разговори чрез вградени два микрофона. Използвана е технология за премахване на странични шумове, а в предната част на джаджата има вграден говорител.

Със S Voice технологията можете чрез гласови команди да създавате нови записи в календара, задавате аларми, дори да проверявате какво ще бъде времето. По последна информация Samsung ще представи наследника на Galaxy Gear – Samsung Galaxy Gear 2, на конгреса MWC следващия месец. Ето и техническите характеристики на джаджата:

Дисплей: 1.63 -инчов AMOLED ( 277ppi ), 320х320 пиксела разделителна способност
Процесор: 800MHz с едно ядро
Камера: 1.9-мегапиксела, с автофокус и BSI сензор
Bluetooth 4.0
Аудио : 2 микрофона, един говорител, функция за изчистване на шума
Сензори : акселерометър , жироскоп
Памет място: 4 GB вградена памет
Оперативна памет: 512 MB RAM
Батерия: 315 315 mAh