Ревю на Acer Aspire

Acer Aspire Е1-572-680

Acer наскоро представиха своят нов лаптоп – Aspire, с пълното кодово наименование Е1-572-680. Световните топ агенции веднага определиха лаптопа като нискобюджетен заради цената му, стартираща от скромните 580 щатски долара.

Въпреки ниската цена, в тази машинка са скрити много екстри, които биха могли да изненадат и удивят всекиго. На първо място, нека започнем с процесора. За тази скромна сума, Вие ще получите супер мощният 1600 мегахерцов i5 процесор на Интел.

Този процесор ще захранва всичко случващо се на 15.6-инчовия монитор с LED подсветка и разделителната способност с висока резолюция от 1366 на 768 пиксела, напълно достатъчна, за да гледате най-новите филми на супер качество или да играете игри, с които да си изградите незабравими мигове.

Дизайнът е много готин и в крак с модата. Лаптопът е черен на цвят с приятен матов отблясък, който действително гали окото на всеки видял го. Лаптопът идва при Вас с всички стандартни екстри, които сме свикнали да наблюдаваме – Bluetooth, няколко 2.0 и 3.0 USB порта, голям твърд диск. Не са за подценяване и картите за свързаност с Интернет – мрежовата и безжичната. Те са на светочно ниво като Ви осигуряват безупречна свързаност, стигаща до невероятните 24 мегабита в секунда, при използване на връзка на лаптопа Ви.