Най-добрият начин да защитите дисплея на iPhone 7 е…

iPhone 7

Тази година Apple се хвалят с дисплея на новия iPhone 7. Твърдят, че той използва цветовите модели на дигиталното кино и че цветовата гама и корекциите са най-добрите сред всички смартфони на пазара днес. Целта им е една – да направят така, че от екрана на телефона да виждате света точно такъв, какъвто е. Като допълнителна екстра скрийнът на iPhone 7 е изключително чувствителен – функцията 3D Touch реагира различно на различните типове докосвания и позволява да работите с него по един нов начин.

Но всички тези прекрасни технологични постижения няма да имат никакво значение, ако оставите екрана на новия си iPhone 7 да се издраска или зацапа, докато работите с него. Вярно е, че моделът е доста устойчив на амортизация – специалистите са се погрижили да е водо- и прахоустойчив, а според някои потребители издържа и прилични натоварвания.

Дисплеят обаче е не само най-нежната, а и най-използваната част на всеки смартфон. Нещо повече – всяка драскотина или петно по него може да увреди чувствителното му покритие дотолкова, че участъкът да престане да функционира, което от своя страна ще доведе до проблеми при работа с устройството въобще.

Това е причината много бързо да се появи и специално стъклено защитно покритие за дисплея на iPhone 7. Знаете, че на пазара има и обикновени прозрачни фолиа, които предпазват до някаква степен тъчскрийна от надрасквания. Те обаче не осигуряват пълната защита, която този прекрасен смартфон заслужава.

Специалните стъклени протектори за iPhone 7 притежават няколко незаменими характеристики, които ще ви осигурят пълно спокойствие в ежедневието ви. Първо, те са изключително тънки – само 0,3 мм, което ги прави почти невидими. В същото време обаче тази нищожна дебелина побира в себе си цели пет слоя качествено, закалено стъкло. На прост език това означава, че върху дисплея ви ще има материал с достатъчна твърдост, който ще издържи на голяма част от обичайните удари.

Стъклото ще поеме удара и в по-голямата част от случаите вашият дисплей ще остане непокътнат. А ако все пак успеете да го счупите, стъклото няма да се разпадне на миниатюрни парченца, които да ви наранят, а те ще останат залепени едно за друго.

Следващите предимства на стъкления протектор за дисплея на iPhone 7 се крият в няколко негови качества, на които производителите са обърнали специално внимание. Защитното покритие е създадено по технология, която не изкривява картината. Така ще можете да се наслаждавате на прекрасните цветове и форми без никакви проблеми.

Освен това стъклото е устойчиво на приплъзване и ще позволи всяко докосване и плъзване на върховете на пръстите ви да бъдат точно отразени от финия тъчскрийн. Което, разбира се, е особено важно, когато държите в ръце екран с 3D Touch чувствителност. Не на последно място протекторът за iPhone 7 има подсилена защита от надраскване и зацапване, което допълнително удължава живота и на самия аксесоар.