Безплатно приложение за iPhone безжично синхронизира снимките с компютъра

Cinq

Синхронизация на един iPhone към компютър e кофти работа: Трябва физически да включите устройство с помощта на USB, и iTunes все още отнема много време да копира файловете ви. Apple не е представил clode-based iTunes все още, но ново приложение за iPhone най-малко предлага безжично решение за синхронизиране на снимки.

С приложението Cinq, можете да правите снимки и да ги записвате директно в папка на вашия компютър, дори и когато сте някъде навън. Ето как става това:

– Изтегляте приложението Cinq за Mac или Windows за да създадете сървър на вашия компютър. Регистрирайте се за да си направите акаунт.
– След това изтегляте приложението Cinq за iPhone и влезте в акаунта си.
– От тук нататък, отваряте Cinq и натиснете върху иконата на камерата за да направите снимка, която ще се запамети направо в папката Cinq на десктопа ви.
– Можете също да изберете снимки, съхранени в iPhone ви и да ги запишете в Cinq.

Това е много готино приложение, специално за iPhone любители, които не са придобили навика да включват и синхронизират с iTunes редовно.

Има някои малки забележки Cinq, като например, че може да се прехвърля снимките само една по една, но да не забравяме, че той е на по-малко от една седмица, така че се надяваме, че бъдещите софтуерни актуализации ще направят този софтуер наистина готин.

Можете да го изтеглите свободно от App Store, като има и версия за 2$ в която няма реклами.