Какво най-много те ядосва според зодията

ядосан мъжВсяка зодия си има своя собствена Ахилесова пета, която ако бъде засегнат може да побърка състоянието на човека.

Ако се интересувате, от какво най-много се изнервят вашите близки, вижте какво казват звездите:

– Ако искате да изкарате ОВЕНЪТ от контрол, го накарайте да чака. Овенът мрази да се реди на опашка, или да чака някого за среща. Дори най-малкото забавяне на нещата го изнервя. Когато овенът иска нещо, го иска ВЕДНАГА. Чакането ги довежда до нервен срив и те избухват с лекота.

– Най-омразното нещо за ТЕЛЕЦЪТ е местенето. Мисълта за стягане на багажа и за разопаковане ги подлудява. Телците се задържат при родителите си за най-дълго време, именно заради това. Ако има как, някой друг да им стегне багажа и да го пренесе до чисто новия апартамент, където да ги разопакова и подреди, по претенциозния му вкус, ще е идеално. Но това няма как да се случи, за тяхно огромно съжаление.

– БЛИЗНАЦИТЕ трудно се изнервят. Сякаш никой не ги интересува и никой не може да ги разстрои. Но ако ги накарате да правят едно и също нещо всеки ден това направо ще ги извади извън релси. Близнаците мразят рутината на ежедневието. Те не умеят да спазват точен график и да живеят под определени правила. Те се стараят всеки ден да разнообразяват.

– РАКЪТ не може да понася раздялата с любим човек. Никой не обича сбогуванията, но раците направо се съсипват. Факта, че ще останат сами и че живота им се променя, без те нищо да не могат да направят, ги побърква. Той ще страда дълго по този човек и бързо би го приел, ако той реши да се върне.

– ЛЪВОВЕТЕ мразят, когато някой им противоречи. За тях нещата винаги трябва да се случат по техния начин. Ако на някой това не му харесва, знае къде е врата. Лъвовете лесно биха изоставили най-близките си заради строгите си принципи. Те са резки в отношенията си, когато не стане на тяхното и взимат крайни решения.

– Това, което може да изкара ДЕВАТА от контрол е безпорядъкът. Тя мрази хаоса, мръсотията, неоправените легла, вилиците от лявата страна, празната солница. Редът е всичко за девата. Когато той липсва те са емоционални нестабилни.

– ВЕЗНИТЕ мразят конфликти. След скандал представителите на тази зодия са съсипани напълно безсилни. Везните държат на доброто възпитание, а за тях конфликтите са липса на такова. Везните са едни от малкото романтици, които все още вярват, че джентълменството е живо.

– За СКОРПИОНА най-големия ужас, който може да му се случи е изневярата. Той никога не би я простил и забравил. Изневярата за скорпиона е висша форма за предателство. Ако искате да се отървете от него, просто се погрижете да ви хване.

– Нервната система на СТРЕЛЕЦА може да бъде разбита, ако живота му започне да застоява. Промените и движението са най-важните стереотипи за него.

– Никой не обича уволнението, но КОЗИРОГЪТ е способен да се пръсне от яд, ако това му се случи. Той цял живот винаги дава всичко от себе си, за да бъде награден един ден с блестяща кариера. Ако се случи да бъде уволнен, това направо ще го съсипе. Най-вероятно с месеци няма да стане от леглото.

– Още от деца представителите на зодия ВОДОЛЕЙ следят дали действията около тях са справедливи. Това не се променя и когато станат възрастни, и ако някой действа несправедливо и ощетява друг, те се изнервят.

– РАЦИТЕ  мразят да бързат. Ако някой ги притиска, да свършат някаква задача, колкото се може по скоро, това е ще ги извадило от нервите им задължително. Бързото темпо ги напряга. Дори и динамичните хора около тях ги изнервят много.