Хладилници Либхер за всеки тип потребители

Към кой тип потребители спадате и кой е вашият хладилник?

Всеки продукт е насочен към конкретна потребителска група и хладилниците не правят изключение. Тъй като хората са различни – имат различен лайф стайл и използват дома си по различен начин, то и техните хладилници се различават драстично.

Няма как, един артист, пътуващ постоянно, да се нуждае от същия модел хладилник Либхер, от който се нуждае и една домакиня, майка на три деца. За да разберете по-добре причината, тук ще обособим видовете хладилници, според потребителската група, към която са насочени, така както ги вижда компанията Либхер:

1. Хора, живеещи самостоятелно. Хората, които са сингъл, обикновено обитават малки жилища, в които няма място за голям хладилник. Тъй като често техните жилища нямат голяма кухня, а по-скоро малък кухненски бокс, то и хладилникът трябва да бъде малък. Един 140 литров хладилник е най-подходящото решение за този тип потребители.

2. Хора, които пътуват често и не се хранят у дома. Този тип хора, колкото и да не ви се вярва също има нужда от хладилник, макар те да съхраняват предимно напитки или свежи плодове. За този тип потребители е подходящ отново един малък хладилник, като тези, използвани в хотелите. Форма за лед в камерата и студена бира – това е всичко, от което се нуждаят често пътуващите хора.

3. Двучленно домакинство. Не е задължително тази двойка да е семейство. Двама съквартиранти също се нуждаят от хладилник, който да използват заедно. В този случай е добре хладилникът да бъде малко по-голям, като той може да бъде модел с горна камера или комбиниран хладилник Либхер с фризер, в зависимост от това дали двойката готви и се храни у дома.

4. Семейство с деца. Това може да бъде три или четири членно семейство, а може да бъде и домакинство от повече хора. Това е любимата потребителска група на Liebherr, защото тя използва най-често техните уреди. Този тип потребители не рядко използва два отделни уреда – отделен хладилник Либхер и отделен фризер. В много случаи, обаче, поради липса на достатъчна площ, уредът може да бъде комбиниран. Един 270-300 литров модел е подходящият хладилник за едно голямо семейство.

5. Заведения за хранене и търговски обекти.
Тази потребителска група може да избира от продукти, предназначени специално за нея. Тъй като задължителните изисквания в този сектор са специфични, то и уредите за охлаждане и дълбоко замразяване на Либхер имат специфични особености. Професионалните фризери и хладилници Либхер са големи, функционални и удобни и, освен това, съобразени с конкретните изисквания на контролните органи.