Защо хладилниците на фирма Либхер са считани за най-удобни?

фирма Liebherr

Хладилниците на фирма Либхр от доста години са си спечелили славата на изключително удобни и лесни за експлоатация уреди. Те притежават много черти, които да съдействат в тази насока. Кои са най-облекчаващите особености на хладилната техника на Либхер, можем да видим на следващите редове.

Кутиите за плодове и зеленчуци

В долната част на всеки хладилник (или на почти всеки) има една или две кутии, в зависимост от модела, които са предназначени основно за съхраняване на пресни плодове и зеленчуци. В много домакинства тези кутии се използват и за съхранение на сирене във вода. Обикновено тези кутии са доста трудни са придърпване и затваряне. Чува се триещ звук и се усеща напрежение. В хладилниците на фирма Либхер обаче, това не е така. Уредите се ползват с голяма лекота и са наистина много комфортни. Само с едно деликатно плъзгащо движение кутиите за плодове и зеленчуци могат да се отворят и затворят.

Вратата на уреда

Вратите на хладилниците произведени от фирма Либхер се отварят доста по-плавно от тези на повечето модели хладилници на пазара. Това е резултат от специалната система, по която се изработват. Освен това, те са значително подсилени, което е причина да могат да издържат на тежестта на много повече хранителни продукти.

Осветлението

Моделите хладилници на фирма Либхер са оборудвани с най-ново поколение LED осветление. Това позволява много по-детайлна картина всеки път, в който надникнете в уреда. Ако посетите магазин за хладилна техника, най-вероятно ще можете да изпробвате някой от уредите там и няма начин да не забележите голямата разлика. Светлината е силна и бяла, със студен оттенък, а стъклените рафтове и позволяват с лекота да стигне до дъното на уреда. Това допълнително улеснява ползването.

Почистването

Всяка опитна домакиня, която се е сблъсквала с различни домакински уреди ще ви каже, че хладилниците на фирма Либхер се почистват най-лесно. Специалните материали и повърхности са умишлено разработени така, че да позволяват да се поддържа най-високо възможно ниво на хигиена и то без да се полагат някакви особен усилия.

Допълнителните екстри

Някои уреди на фирма Либхер притежават допълнителни удобства, каквото е например наличието на функцията no frost. Това позволява да използвате вашите фризер или камера без да се налага да ги размразявате. Това създава допълнително чувство за безгрижност в собствениците, защото на техните плещи лежи единствено отговорността веднъж на 10 – 12 месеца да извършат цялостно почистване на камерата или фризера с лимонов сок, оцет, сода за печене или пък с препарат за миене на чинии.