Toshiba обновява своите модели

Toshiba актуализира дизайна и спецификациите на част от сериите си 

  • Нови четириядрени Intel® Core™ процесори от 6-о поколение ще захранват Satellite P50-C и P50t-C
  • Satellite P70-B и Qosmio X70-B ще разполага с видеокарта AMD RadeonTM M365X
  • Satellite Radius 11 и Satellite CL10-C получават актуализиран дизайн и нови процесори
Toshiba Europe GmbH анонсира серия ъпдейти на избрани свои модели. Гамата от мултимедийни и гейминг лаптопи ще бъде актуализирана, за да гарантира на потребителите най-добрата налична производителност. Satellite P50-C и Satellite P50t-C ще се предлагат с новото 6-о поколение процесори Intel® CoreTM за по-бързо стартиране и подобрено време за реакция, а хибридният Satellite Radius 11 и CL10-C получават освежен дизайн и ъпгрейд по отношение на чиповете. 

Satellite P50-C/P50t-C

Satellite P50-C и сензорният P50t-C ще бъдат актуализирани с новите четириядрени процесори от 6-о поколение Intel® Core™ i7-6700HQ, предлагащи интелигентна производителност със смарт характеристики като автоматично увеличение на скоростта при необходимост благодарение на технологията Intel® Turbo Boost. С позволен овърклокинг, те предоставят гъвкавост за настройване на системните спецификации според предпочитанията на потребителите. В комбинация с видеокарта NVIDIA® GeForce® GTX 950M с CUDA™ технология и NVIDIA® Optimus™ плюс двойна SSD/HDD поддръжка, Satellite P50-C предлага мощна производителност при всяка ситуация.

Специално създаден за мултимедийните ентусиасти и геймъри, Satellite P50-C идва с 15,6-инчов екран с избор между Ultra HD 4K резолюция и сертифицирано от Chroma Tune™ калибриране на цвета, HD или Full HD резолюция. Висококачественото аудио е на премиум ниво с вградените говорители harman kardon®, предоставяйки на потребителите поглъщащо аудио изживяване. Свързаността също е подобрена, тъй като слотът за SD карта сега поддържа UHS-II за по-бърз трансфер на данни.

Satellite P70-B и Qosmio X70-B

Новата видеокарта AMD Radeon™ R9 M365X с технология AMD EnduroTM, налична на Satellite P70-B и Qosmio X70-B, позволява на потребителите да работят с едновременно с множество програми и да извлекат максимума от гейминг и мултимедийното забавление. И двата модела предлагат висока производителност, качествен Full HD дисплей и премиум говорители harman kardon®.

Satellite Radius 11 и Satellite CL10-CХибридният Satellite Radius 11 и компактния CL10-C ще бъдат актуализирани с нови Intel® Celeron N3050 и Pentium N3700 процесори за подобрен мултитаскинг и плавна производителност. Това ще позволи удължен живот на батерията до 7 часа[1], достатъчен за цял работен ден без необходимост от зареждане.

Обновеният дизайн включва светлозлатисто пригладено алуминиево шаси на тънки черти и за двата модела. Въртящият се на 360 градуса HD екран на Satellite Radius 11 позволява завъртане в пет различни режима за пълноценна гъвкавост във всяка ситуация. Satellite CL10-C е идеален за тези, които търсят компактен лаптоп, удобен за пренасяне и работа в движение в допълнение със свободата за съхранение и достъп до файлове в облака.

Обновените модели на Toshiba ще са налични в Европа през четвъртото тримесечие на 2015 г.

[1] По данни на MobileMark 2014. До 7 часа за Satellite CL10-C, до 6 часа за Satellite Radius 11.