Нови модели сребърни бижута

сребърни бижутаСребърните бижута са много харесвани от дамите. Всяка жена би се зарадвала, ако и подарите красива сребърна гривна, колие, обеци или друго бижу. Сребърните бижута са широко популярни по няколко причини. Първата разбира се, е ниската им цена, която ги прави достъпни за много хора по света. Разбира се има и много скъпи сребърни бижута, но те са в комбинация с някой благороден метал, като злато, платина или диамант.

Въпреки ниската си цена, обаче сребърните бижута могат да бъдат не по-малко луксозни от скъпите бижута с инкрустирани скъпоценни камъни и метали. Поради ниската си цена, дизайнерите могат да експериментират непрекъснато с моделите и да пускат на пазара всеки месец нови сребърни бижута.

Последните модели сребърни бижута са повече от впечатляващи. Редица известни модни дизайнери представиха последните си модели обеци, колиета, гривни и всички останали от колекциите им за лятото. Например световноизвестните американски дизайнери от Дейвид Юрман представиха най-новите си модели сребърни бижута за мъже и жени.

Един от хитовете на американската компания, безспорно са диамантените мъжки синджири с кръстче Sky Cross Necklace. Синджирчето има изключително красива плетка, а кръста, който виси на него, е направен от диамант. Другият от впечатляващите модели от последната колекция за мъже, е ланеца тип „кралска плетка” Small Royal Cord Link Necklace. Дизайнът, е изключителен и неповторим, а плетката, е гравирана по много красив начин, който допринася за уникалния дизайн на ланеца.

Гривните от новата колекция за мъже също са уникални и разбиват всякакви класации. Гривната „Maritime Bracelet”, е едно от попаденията в лятната колекция на Дейвид Юрман. Излишно да казваме, че дизайна на гривната, е невероятно красив и уникален, а плетката, е повече от впечатляваща. Американските топ дизайнери са обърнали необходимото внимание и на дамите. Пръстените от новата им колекция сребърни бижута за жени са повече от впечатляващи и скъпи.

Например пръстена с черен камък Оникс Labyrinth Ring, е изключително красив. Създателите му са направили и специален комплект сребърни бижута с камъни Оникс. Той включва обеци, гривна и страхотно колие с голям и масивен черен камък Оникс. За жалост статията няма да ни стигне, за да Ви покажем останалите модели от новата им колекция, които са не по-малко красиви и впечатляващи от тези, които Ви показахме в днешния материал.