Мъжко ръководство за използване на парфюми

Мъжко ръководство за използване на парфюмиПритеснявате се, че парфюмът ви е в повече? Ето няколко съвета за избягване на такива лоши парфюмни гафове.

Знайте къде е границата.

Прилагането на аромат е малко като пиенето на бира: малкото количество те прави по-секси, по-уверен. Многото ти добавя прекалена сила и раздразнение. Голямото количество алкохол ви маркира като човек, който трябва да се избягва.

Ако се притеснявате за количеството парфюм, който прилагате, се придържайте към това, което обичаме да наричам правилото за двойния спрей. Две напръсквания от всеки аромат е достатъчно  да се усети присъствието му, без да е непоносим.

Нанесете правилно.

Парфюмът се пръска от разстояние не по-малко от 15 см, така че ароматът да не образува концентрирана „локва“ в една област на кожата ви. Ако искате тя да е трайна и да се забелязва без да е прекалено натрапчива, опитате да напръскате гърдите или бицепса – където ще остане между кожата и дрехите.

Знайте кога да пропуснете аромата.

В точното време и на точното място ароматът може да направи невероятни неща. Може да увеличи доверието, да съживи сетивата ви или да ви помогне да създадете перфектното романтично настроение. Има някои ситуации обаче, когато използването на аромат е истински гаф.

Места, на които не се използват аромати са басейни, плажове и борда на самолети.

Използвайте лек аромат на работа.

Няма причина, поради която не можете да използвате аромат на работа – просто трябва да се използва правилния аромат и да не се прекалява с него. Оставете тежките аромати за други поводи.

Избягвайте пръскането по облеклото.

Пръскането на дрехите никога не е добра идея. Не само може някои аромати да оцветят белите дрехи, но те могат и да повредят влакната. Посланието? Пръскайте кожата си.

Не прикривайте.

Никога не се опитвайте да прикриете неприятен мирис с одеколон, афтършейв или друго. Химикалите могат да реагират лошо с аромата, създавайки още по- неприятен аромат. От друга страна, хората не са глупави – те ще разберат, че се опитвате да прикриете нещо. От само себе си се разбира, че един мъж никога не трябва да ползва парфюма си за ароматизиране на краката(казвам го, защото е имало такъв случай).

Това са основните препоръки, с които трябва да се съобразявате, за да имате успех в използването на ароматите.

Можете да намерите добър избор от мъжки аромати на justproveit.bg