Лично да посетим магазин на Liebherr или да пазаруваме ли онлайн ?

Liebherr магазин

Покупката на хладилник не е като да си купиш ключодържател или калъфче за телефона. Тя е нещо много сериозно, просто защото дори и за най-евтиния хладилник трябва да похарчим поне няколко стотин лева. то защо хората с право са доста предпазливи когато стане дума за пазаруване по интернет.

Веднага в умовете ни изскачат повреди, драскотини по корпуса на уреда, неизправности, странни шумове и миризми, неизправност в някоя част или нещо друго, което въображението може да сътвори. Това е основната причина, която кара повечето хора да избягват купуването на хладилна техника онлайн, а лично да посетят магазин на Lienherr когато дойде време за покупка на нов уред.

Действително, не може да се отрече, че е добре да се докоснете лично до един уред преди да го купите. Когато застанете пред уреда, когато видите големината му, цвета, особеностите в дизайна, разположението на фризера, камерата или рафтовете, когато разгледате особеностите на вратите и когато се запознаете с всичко, тогава наистина можете да кажете, че това е уредът за вас и да си го купите. Все пак ще сте го видели лично.

Това би било верно ако купувахте уреда, който стои пред очите ви. Това обаче далеч не е така. В никой магазин Lienherr или на която и да било друга марка хладилник няма да ви продадат уреда изложен като мостра в магазина, освен ако той не е последният наличен там и това не е единствения уред който да купите.

Всъщност, вие няма да вземете уреда си на момента, а той най-вероятно ще ви бъде докаран на следващия ден, така че почти със сигурност няма да е уреда, който сте разглеждали, а ще е хладилник, който стои запечатан някъде и се съхранява в дадено складово помещение. По тази причина, ако си мислите, че ще разгледате уреда на място и ще забележите, че нещо не му е наред, бързаме да ви разочароваме, че мострите са отделно от уредите за продан.

В това отношение, на практика няма разлика дали ще закупите уреда си онлайн или ще посетите лично някой магазин Lienherr за да закупите уреда, който сте намислили. Още повече, че по правило всеки потребител има право да се откаже от покупката си в срок от няколко дни, което означава, че ако нещо вашия уред не е както сте очаквали, вие имате пълното право да го върнете или да го смените или да си поискате парите, макар че се съмняваме да поискате подобно нещо.

С това се опитваме да ви успокоим, че няма разлика дали пазарувате онлайн или на живо в магазин на Lienherr, защото правилата важат за всички и няма проблем ако уредът се разминава с вашите очаквания по някакъв начин.