Как да мислим като успешен инвеститор в имоти

успешен инвеститор в имоти

Животът който имате днес, е следствие на мислите, които сте имали до този момент в живота си. Ако не сте съвсем доволни от това как стоят нещата сега, има едно решение –  промяна в начина на мислене и промяна на фокуса. Сигурно се питате: „Как да мисля, че съм успешен инвеститор в недвижими имоти, когато не разполагам с никакви пари, които да инвестирам, или пък  нямам никаква представа откъде да започна?”. Винаги има неща, които очевидно не са благоприятни за нас. Но ето някои идеи, които могат наистина да ви превърнат в по-успешен търговец на имоти:

Променете фокуса си: вместо да мислите, че нямате пари или банките няма да ви отпуснат заем,потърсете начин да намерите средства, за да завършите своите сделки. Спрете да мислите за всички неща, които не можете да направите и си съсредоточете вниманието върху нещата, които можете да направите. Например, можете да потърсите или частни кредитори, за получите парите, от които се нуждаете за инвестицията. Бъдете креативни, мислете извън рамката и със сигурност ще намерите решение.

Предприемете действие: сигурно си мислите, че трябва да се преструвате, че сте успешен инвеститор в имоти, докато наистина не станете такъв. По-скоро може да погледнете на това като сложна ситуация, пред която е поставен един наистина успешен бизнесмен (и те могат да се окажат без пари в един момент). Най-добрите специалисти на пазара с недвижими имоти обикновено могат да решават сложни проблеми и да не се спират пред нищо, докато сделката не е завършена. Когато се сблъскат с препятствие, те всъщност виждат възможност. Така че, докато не се почувствате достатъчно уверени и осведомени, може да се преструвате, че сте такива.

Всичко това звучи лесно, но не е така. Вашата зона на комфорт зона е много силна и използва всеки удобен случай да ви дърпа назад. Трябва да сте наясно с това и винаги да и противодействате. Зоната на комфорт винаги ви предлага оправдания, които звучат като истински причини да не правите това, което трябва да се направи, за да се превърнете в човека, който искате да бъдете – успешен търговец на недвижими имоти.